OFICINA SINDICATURA TANCADA PRESENCIALMENT

Davant la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel Coronavirus (COVID-19) us informem que des de l’Oficina de la Sindicatura Municipal de Greuges de Viladecans, hem adoptat les mesures pertinents:

–          l’Oficina estarà tancada i no es realitzaran atencions presencials.

–          Es mantindrà l’atenció per correu electrònic sindicatura@viladecans.cat en l’horari d’atenció establert.

–          Es poden presentar consultes i queixes a través de la pàgina web

Aquestes són les mesures que estan al nostre abast per garantir la continuïtat dels serveis que oferim i ajudar, en tot el que està a les nostres mans a la ciutadania, preservant la seguretat de la ciutadania, el personal de la Sindicatura i, alhora, garantir la continuïtat de les operacions fins que es resolgui aquesta situació.

Agraïm la seva comprensió.