30è aniversari Convenció dels Drets dels Infants

El Síndic Municipal de Greuges de Viladecans, José Luis Nicolas, assisteix a l’acte central de la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants “El dret al lleure, per l’equitat i la inclusió de la infància”

El 20 de novembre es celebra a l’Hospitalet de Llobregat el 30è aniversari convenció dels Drets dels Infants

El Síndic municipal de Greuges de Viladecans, José Luis Nicolas, assisteix a l’acte central de la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants “El dret al lleure, per l’equitat i la inclusió de la infància” que es celebra a l’Hospitalet de Llobregat, organitzat per les sindiques i síndics de les ciutats de l’Hospitalet de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Viladecans, amb la col·laboració de l’Observatori de la Infància de l’Hospitalet

Consultar el programa