XV Taller Formació de Síndics – “Ètica Pública i Bon Govern”

El Síndic Municipal de Greuges de Viladecans, José Luis Nicolas, va assistir a la edició del XV Taller de Formació de síndics i defensors locals celebrada a Mollet del Vallès.

Taller de Formació de síndics, síndiques, defensors i defensores locals de Catalunya el dia 23 de maig de 2018 amb el títol “Ètica Pública i Bon Govern”.

Mollet ha acollit la XV edició de Taller de Formació del Fòrum de Síndics, Síndiques, defensors i defensores locals de Catalunya, amb el títol “Ètica Pública i Bon Govern”

La sessió inaugural del taller es va fer a la Sala del Museu Joan Abelló, presidida per l’alcalde de Mollet del Vallès Josep Monràs. També va intervenir Lluís Martínez Camps, president del FòrumSD i Síndic Personer de Mollet del Valls.

El secretari de la corporació de l’Ajuntament de Gavà Roger Cots va obrir el taller amb  la conferència “Transparència i Bon Govern”

En la següent ponència han intervingut Begoña Ballvé, Cap dels Serveis Jurídics i Valentín Gómez Cap del Servei d’Organització, Administració Electrònica i RRHH de l’Ajuntament de Mollet, on han exposat la seva experiència en la creació Codi Ètic a l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Seguidament es realitza el debat entre els Síndics de “el paper dels Síndics locals en l’aplicació dels codis ètics”

Per finalitzar la jornada intervé Begoña Roman, professora d’Ètica de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona amb la ponència “la infraestructura ètica