Trobada de Síndics del Baix Llobregat

El Síndic Municipal de Greuges de Viladecans, José Luis Nicolás, assisteix a la Trobada de Síndics locals del Baix Llobregat, celebrada al Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Trobada periòdica dels Síndics locals del Baix Llobregat, el dia 14 de juny de 2018.

Sant Feliu de Llobregat ha acollit la trobada de Síndics locals del Baix Llobregat. Han acudit a aquesta trobada Vicky Castellanos, Consellera de la dona i gent gran del Baix Llobregat, José Luis Nicolas, Síndic de Viladecans; Joan Barrera Síndic de Cornellà i Dolors Vallejo Síndica de Sant Boi.

La reunió de treball dels Síndics va servir per intercanviar opinions i compartir experiències, en relació amb les problemàtiques vinculades amb la gent gran, per abordar conjuntament propostes per a la resolució de les problemàtiques que els hi afecten.